torsdag 11. juni 2015

Dyrehoder

Syntes dyrehodene er så fin dekor på barnerommene:) Lukas har elefanten og Stella's isbjørn er blitt pyntet med krone fra H&M.5 kommentarer:

 1. Jeg lurer så veldig på koden på den fantastiske fargen du har på garderobeskapet ditt i gangen, fant det i et Boligdrøm fra i fjor, men klarer ikke finne tilsvarende farge. Kan du hjelpe meg, den var så herlig! �� fant ikke noen annen måte å kontakte deg på, håper det er i orden!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Mette- så gøy du likte de:) bare hyggelig at du spør her på bloggen. Har ikke noe kode men fargen heter fløyel og det var det eneste jeg trengte for at de blandet fargen for meg:) lykke til

   Slett
  2. Tusen takk for svar!! Jeg har vært i fargehandel og de fant ikke fargen, men du var kanskje hos billakkerer? Elsket fargen og vil gjerne finne akkurat den �� Prøvde å lage en farge selv, men fikk det ikke til altså!

   Slett
  3. Hei igjen- jeg fikk hjelp på corona i Søgne. Hvis du ikke får det til, kan du gå inn på en butikk som selger tulix stoler og låne fargeknippe og ta det med til fargehandel, sånn fant jeg fargen fløyel. En billakkerer som har lakkert de for oss. ( har et gammelt innlegg på bloggen om dette) håper det ordner seg:))

   Slett
 2. check this link right here now look at here now official site luxury replica bags my sources check it out

  SvarSlett