mandag 26. august 2013

Frem & tilbake

I dag har jeg gjort litt om hjemme- flyttet frem og tilbake på ting. Hadde en hvit pall som bord foran sofaen- byttet den ut i dag med to betong rundinger. Ikke helt sikker på hva jeg syntes er finest... Gøy med litt forandring :)

Her på Sørlandet nyter vi fin været ennå, jeg har ikke vannet blomstene nok, og det trengtes en opprydding utenfor. Tok inn den ene betong krukka med et oliventre. Vet ikke hvor godt det liker seg inne- har for første gang hatt et lenge ute!


8 kommentarer:

 1. Stilig syns jeg! Så fint du har det!

  Klemmer fra Maren

  SvarSlett
 2. De betongbordene likte jeg veldig godt!!
  De passet så fint inn sammen med de lekre putene du har i sofaen!!
  Ja er det ikke deilig med det fine været. Jeg stod også og tenkte på om jeg måtte begynne å vanne litt i hagen nå:) Det har ikke vært så mye regn på en stund.
  Ønsker deg en superfin kveld!!
  God klem fra Reidunn

  SvarSlett
 3. Så finte det er hos deg, kjempefin sofa krok og koselig. Liker virkelig disse betongbordene dine:O).... Snakker om bord, jeg flirte av min søte nabo over veien, hun hadde kjøpt en fint designbord fra HAY i dag, å da hun satte dette fint på plassen sin kommenterte sønnen hennes at det var det styggeste han noen sinne hadde sett;O)Hvor skulle han ha beina nå da....he he. forandring er uvant for alle, det bare vi moteguruer så forstår hvorfor det blir som det blir....vi liker mye rart:O) Ha ein koselig kveld i ditt vakre hjem. Klem klem fra Ann Elin

  SvarSlett
 4. Så lekkert du har det)) likte veldig godt den gule puta di, også!! Ønsker deg en fin ny uke)

  SvarSlett
 5. tusen tak for hyggelig kommentar inne hos meg :-)
  du har et utrolig flott hjem....jeg elsker de betongbordene!
  jeg liker landlig blandet med industriell.

  jeg la meg til, for dette likte jeg :-)

  klem tone

  SvarSlett
 6. Så lekkert, digger de rustikke bordene dine :-)

  Klem
  Netta

  SvarSlett