tirsdag 8. januar 2013

Litt om meg

Først vil jeg takke alle som er innom bloggen min og takk til hyggelige kommentarer jeg har fått :)
Kristin, mamma til Lukas, samboer med John og bor i Søgne!
Jeg er opprinnelig lundskråge- bodde på Stord fra sommeren 2000 til jula 2006. Jobbet først på Vero Moda der jeg traff Renate som ble bestevenninna :) Jobbet fire år på Jentespranget, en institusjon for jenter, hvor jeg stor trivdes! Hadde de skjønneste kolleger, beste sjefer, i de nydeligste omgivelser og med de fineste hester.
Men hjemlengselen til Sørlandet, familie og venner ble så stor at jula 2006 flyttet jeg hjem, tilbake til Lund og fikk jobb som vikar på ARA, avdeling for rus og avhengighetsbehandling.
I 1998 ble jeg syk i høyre øye, mye vondt som hodepine, lysskyhet og synet ble dårligere. Jeg hadde fått betennesle i øyet. Jeg har aldri vært svaksynt eller brukt briller før! Etter uttaligge legebesøk og diverse utredning på sykehuset fant de ingen grunn til hvorfor!!!! Jeg hadde min første operasjon på Rikshospitalet i 1999 der jeg fjernet glasslegemet i øyet og erstattet med saltvann, et håp om at jeg ikke skulle få tilbake betenneslsen. Det ble en opptur en liten stund før det kom tilbake og desverre i det venstre øyet også. Ble operert i venstre øyet også, men desverre har jeg ikke blitt kvitt betennelsen og sliter ennå i hverdagen med lysskyhet og hodepine. Det har blitt mange sykehus opphold, med netthinneavløsning og stær operasjoner.
Jeg fikk jobb som legesekretær på akuttmottaket i Kristiansand høsten 2009 og var der frem til mai 2012 ( var hjemme i mamma permisjon fra mai 2010- nov 2011) en spennende jobb som jeg desverre ikke kunne fortsette i, kan ikke på grunn av øynene mine sitte så mange timer foran dataen. Jeg er nå sykemeldt og i sammarbeid med NAV om fremtiden min!

Bilde er av Tone meg og Renate11 kommentarer:

 1. Veldig fint innlegg, Kristin <3

  SvarSlett
 2. Fint innlegg:) du er skjønn! Sees ikveld, smmmmask

  SvarSlett
 3. Enig med de andre jentene! Du e djupt sakna på Stord, kjære Kristin <3

  SvarSlett
 4. Takk Tone :)
  Gleder meg til i kveld, klem

  SvarSlett
 5. Takk Renate :)
  Inntar sommerøya siste helga i januar, gleder meg til å feire deg :)
  Klem

  SvarSlett
 6. Kjempe fint innlegg, Kristin!:) Du er god!! Såå utrolig deilig for dere å komme ned i varmen:)) Det fortjener dere:) Vi er gla dere er i Søgne!:) klem kusine Nina

  SvarSlett
 7. Takk skjønne Nina :)
  Gleder oss til å bade hos dere til sommeren :)
  Klem Kristin

  SvarSlett
 8. Det gjør vi også:)) kos dere og nyd varmen!:) klem

  SvarSlett
 9. stakkars deg som har jobba for jentespranget.

  SvarSlett
 10. Hei Catoline
  Hvorfor syntes du synd på meg siden jeg jobbet der?

  Klem Kristin

  SvarSlett